fbpx
Scroll Top
INSCRIPCIONS

El seu telèfon mòbil s’utilitzarà per fer-vos un recordatori de l’inici del programa.

Gràcies a l’adaptació tecnològica de la nostra sala de formació, tots els assistents que es connectin onLive, tindran la possibilitat d’assistir mitjançant Zoom a la formació sense perdre els beneficis de la presencialitat.

IMPORTANT: Per poder participar a la formació en format onLive el vostre ordinador ha de tindre un micròfon i una càmera. Tanmateix, la càmera s’ha de mantenir encesa durant tota la formació (exceptuant els descansos). Si la càmera està apagada durant la formació, Lidera es reserva el dret de finalitzar la seva participació a la formació.

Si us plau, faciliteu el compte d'IBAN per la facturació

Les dades recavades a través del present formulari seran tractades per LIDERA, S.L. amb la finalitat de gestionar la seva inscripció a la nostra formació i la correcta prestació del nostres serveis. La base de legitimació serà el seu consentiment i l’execució del contracte de prestació de serveis que ha contractat. En tot cas, li recomanem que llegeixi atentament la nostra Política de Privacitat completa. Les seves dades no seran cedides a cap altre responsable del tractament. Les dades que ens facilita seran conservades mentre duri la nostra relació comercial i el temps legalment establert. Pot exercitar els seus drets de protecció de dades davant el propi responsables al info@lidera.ad.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.