fbpx
Scroll Top

Comptabilitat per a assessors fiscals

Les figures impositives que Andorra ha anat introduint en el seus sistema tributari i les constant modificacions, han fet del paper dels assessors fiscals una peça fonamental en l’assessorament del càlcul i presentació de les obligacions tributàries, la planificació fiscal estratègica per la seva optimització, així com un gran ventall d’assessoraments tant a persones físiques com jurídiques.

Els assessors fiscals estan al corrent de les lleis i regulacions tributàries vigents, i es mantenen actualitzats sobre els canvis en aquest àmbit. La seva tasca és ajudar els clients a entendre les seves responsabilitats tributàries, minimitzar els riscos d’incompliment i identificar oportunitats legals per reduir la càrrega fiscal.

Per a l’exercir la seva tasca professional, l’assessor fiscal haurà de tenir les nocions necessàries de la comptabilitat per tal de poder analitzat les dades en la que es basarà la seva feina: partides que determinen el resultat de l’exercici, despeses meritades, normes de valoració comptable, moviments del Patrimoni Net, l’anàlisi del Balanç de situació, etc. Així mateix, de les tasques realitzades per part de l’assessor fiscal se’n derivaria fets comptables, com la comptabilització dels impostos.

OBJECTIUS

 • Comprensió i assimilació dels principals principis i criteris comptables.
 • Anàlisi dels Estats financers.
 • Enteniment de figures comptables, tals com les provisions o els moviment en el patrimoni net.
 • Elaboració i enteniment dels assentaments comptables derivats de l’elaboració d’impostos.

COL·LABORACIÓ TÈCNICA

Sra. Miriam Camps. Amb una experiència de 12 anys en el sector comptable i fiscal del Principat d’Andorra en una de les firmes líders del sector. Llicenciada en Administració d’Empreses per la Universitat d’Andorra. Màster en direcció financera i control, Administració i gestió d’empreses per la EAE Business School. Postgrau en fiscalitat andorrana per la Universitat d’Andorra. Postgrau en Coaching, PNL i lideratge d’equips i gestió de recursos Humans per la ENEB.

ONLIVE LEARNING – CONNECTA’T A LA PRESENCIALITAT

Des de Lidera oferim en tots els nostres seminaris places presencials i places en format onLive Learning.

 • Gràcies a l’adaptació tecnològica de la nostra sala de formació, tots els assistents que es connectin onLive, tindran la possibilitat d’assistir mitjançant zoom a la formació sense perdre els beneficis de la presencialitat.
 • Quines són aquestes millores tecnològiques?
  • Càmera panoràmica rotativa, perquè no perdis cap detall
  • Micròfons i altaveus integrats, perquè ho escoltis tot amb la mateixa claredat que els assistents presencials
  • Televisió des de la qual se’t veurà, perquè puguis interactuar amb el formador i els companys sense cap dificultat.

Per poder participar a la formació en format onLive el vostre ordinador ha de tindre un micròfon i una càmera. Tanmateix, la càmera s’ha de mantenir encesa durant tota la formació (exceptuant els descansos). Si la càmera està apagada durant la formació, Lidera es reserva el dret de finalitzar la seva participació a la formació.

Recomanem verificar prèviament la instal·lació de Zoom o assegurar-se de tenir accés a través de la versió web, així com confirmar que la càmera i el micròfon estiguin funcionant correctament abans d’iniciar la formació.

PROGRAMA

1.  Impacte de la comptabilitat en l’elaboració dels diferents impostos.

2.  Anàlisi dels Estats Financers

3.  Conceptes comptables

Immobilitzats i amortitzacions.

Provisions i subvencions.

Actius financers i la seva imputació en el compte de pèrdues i guanys.

Patrimoni Net i els seus moviments.

4. Impost sobre societats: assentaments.

Impost corrent.

Comptabilització de les bases tributàries negatives.

Comptabilització de les diferències temporals.

INFORMACIÓ
Data
29 de febrer, 7 i 21 de març
Horari
De 15:30h a 18:30h
N
Inscripció
385 €
=
Durada
9 hores

Si és interessant, comparteix-ho!

Shares
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.