fbpx
Scroll Top
VOLS INCORPORAR TALENT?

EL TEU NEGOCI I PROJECTE ENS IMPORTA I SEMPRE HI HA TALENT QUE ET POT APORTAR VALOR. NOMÉS CAL CONNECTAR-LO!

CONNECTEM

El nostre repte i el que ens agrada fer és més que simplement emparellar currículums amb llocs de treball. A Lidera ens apassiona connectar el talent, el potencial i les habilitats dels candidats amb els reptes i oportunitats que generen els nostres clients.

ENFOQUEM

El teu projecte i el teu repte de negoci és el nostre focus per trobar-te el talent que encaixi i connecti amb les teves expectatives i necessitats.

CONEIXEM

Ens interessem per conèixer la teva empresa, el teu negoci, el teu equip i el perquè de la teva necessitat d’incorporar talent. Només així podrem entendre el teu projecte i transmetre’t confiança a tu i al teu proper membre de l’equip.

PERSONALITZEM

No creiem amb l’enfoc de talla única i tampoc considerem que sigui convenient per als nostres clients. Cada negoci, cada cicle empresarial, cada equip i repte és diferent i per tant el nostre enfoc és de fer un vestit a mida. Cada empresa és singular i ha de connectar amb el talent que realment s’adapti al teu negoci.

QUIN TALENT CERQUEM?

Amb nosaltres podràs confiar la recerca de perfils Directius, Comandaments, Responsables d’Àrea i Tècnics altament especialitzats. Aquest talent el trobem a Andorra com també fora de les nostres fronteres.

COM CERQUEM TALENT?

Moltes empreses de selecció es queden en un pla superficial i presenten cv a la setmana de rebre el teu mandat. Això no és el que fem ni és el que volem ser. Per poder trobar el talent més adient per a tu no serem ràpids però si segurs i ens esforçarem per trobar-te la millor persona i professional. La qualitat  i la teva satisfacció és la prioritat per nosaltres, és per aquest motiu que som una firma que no treballem a èxit. Ens vols conèixer, saber com treballem i ens guanyem la teva confiança?

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.