fbpx
Scroll Top

Connecta, Motiva, Transforma: Tècniques de Coaching per a Gestors d’Equips

Gestionar equips de treball és una tasca complexa que requereix d’habilitats directives. És una combinació d’art i ciència que implica no només la supervisió de tasques, sinó la creació d’una cultura d’èxit i creixement continu. El rol del gestor va més enllà d’organitzar, delegar, planificar…. és un lideratge inspirador que impulsa el rendiment individual i col·lectiu. En aquest context, l’aplicació de tècniques de coaching emergeix com una eina vital per aconseguir aquest objectiu.

La importància de les tècniques de coaching en la gestió d’equips radica en la seva capacitat de connectar amb els membres, motivar-los i facilitar la transformació tant a nivell personal com col·lectiu. Establir connexions efectives és fonamental, ja que crea relacions positives que milloren la comunicació, construeixen confiança i fomenten un entorn de treball col·laboratiu. El coaching proporciona la base per construir aquestes connexions, atès que es centra en l’escolta activa i la comprensió profunda de les necessitats individuals.

La transformació personal i de l’equip és un element inherent en la gestió d’equips exitosa. El coaching proporciona eines i estratègies per ajudar els gestors a facilitar aquesta transformació, superant obstacles, desenvolupant noves habilitats i establint una cultura d’aprenentatge continu. Aquesta transformació no només beneficia els membres de l’equip, sinó que també millora el rendiment global i la resiliència de l’organització.

En conclusió, les tècniques de coaching són fonamentals per als gestors d’equips, ja que proporcionen les habilitats necessàries per connectar amb els membres, motivar-los i facilitar la transformació personal i col·lectiva. La gestió d’equips eficaç no només es tradueix en resultats positius, sinó que també crea un entorn de treball dinàmic, inspirador i propens a l’èxit continuat. Aquest programa, “Connecta, Motiva, Transforma,” busca facilitar els gestors d’equips les eines necessàries per aconseguir aquesta missió crucial de lideratge.

Objectius

 • Establir connexions efectives: Fomentar la creació de relacions positives i productives dins de l’equip.
 • Motivar l’equip: Proporcionar tècniques de coaching per ajudar els gestors a inspirar i motivar els membres de l’equip.
 • Transformació personal i de l’equip: Proporcionar eines i estratègies per ajudar els gestors a facilitar la transformació personal dels membres de l’equip i la millora del rendiment global de l’equip.
 • Desenvolupament de habilitats de coaching: Facilitar els gestors les habilitats de coaching necessàries per liderar equips amb èxit.

COL·LABORACIÓ TÈCNICA

Sra. Miriam Camps. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Màster en Direcció Financera i Control per EAE Business School. Postgrau en Fiscalitat Andorrana per la Universitat d’Andorra i Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en Coaching, PNL i Lideratge d’Equips i Gestió de Recursos Humans per la ENEB. Màster en Eneagrama i Intel.ligència Relacional certificat per la International Enneagram Association.

ONLIVE LEARNING – CONNECTA’T A LA PRESENCIALITAT

Des de Lidera oferim en tots els nostres seminaris places presencials i places en format onLive Learning.

 • Gràcies a l’adaptació tecnològica de la nostra sala de formació, tots els assistents que es connectin onLive, tindran la possibilitat d’assistir mitjançant zoom a la formació sense perdre els beneficis de la presencialitat.
 • Quines són aquestes millores tecnològiques?
  • Càmera panoràmica rotativa, perquè no perdis cap detall
  • Micròfons i altaveus integrats, perquè ho escoltis tot amb la mateixa claredat que els assistents presencials
  • Televisió des de la qual se’t veurà, perquè puguis interactuar amb el formador i els companys sense cap dificultat.

Per poder participar a la formació en format onLive el vostre ordinador ha de tindre un micròfon i una càmera. Tanmateix, la càmera s’ha de mantenir encesa durant tota la formació (exceptuant els descansos). Si la càmera està apagada durant la formació, Lidera es reserva el dret de finalitzar la seva participació a la formació.

Recomanem verificar prèviament la instal·lació de Zoom o assegurar-se de tenir accés a través de la versió web, així com confirmar que la càmera i el micròfon estiguin funcionant correctament abans d’iniciar la formació.

PROGRAMA

1. Què és el coaching i com aquest pot afavorir a les organitzacions.

Introducció en el concepte de coaching i les particularitats que aquest té per tal d’afavorir la gestió d’equips.

2. Establir connexions efectives:

Fomentar la creació de relacions positives i productives dins de l’equip mitjançant la correcta comunicació i relació entre els membre de l’equip.

Millora de la comunicació en l’equip, la construcció de confiança i la creació d’un entorn de treball col·laboratiu i positiu.

3. Introducció en el PNL:

Introducció a les bases de la Programanció Neurolingüísta i com aquesta pot influir positivament en l’equip per obtenir un millor rendiment d’aquest.

4. Lideratge d’equips:

Identificant estils de lideratge i com aquests poden influir positiva o negativament en la motivació i transformació dels equips de treball.

5. Motivació i transformació dels equips

Identificació dels punts forts i punts de millora dels membres de l’equip. Proporcionar tècniques i eines per ajudar els gestors a inspirar i motivar els membres de l’equip. Proporcionar eines per la transformació personal per la millora del rendiment global de l’equip. Habilitats en la definició i comunicació dels objectius. Creació d’un entorn que promogui l’enginy i la dedicació. Superació d’obstacles i potenciació de la cultura de l’aprenentatge.

6. Empowerment

Introducció de les bases de l’empowerment per tal d’aconseguir el millor del teu equip i col·laboradors.

INFORMACIÓ
Data
17 de maig
Horari
De 9:00 a 17:00h
N
Inscripció
410€
=
Durada
8 hores

Si és interessant, comparteix-ho!

Shares
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.